Tanarul care a rupt mana unui politist, ramane dupa gratii!

Tanarul care a rupt mana unui politist, ramane dupa gratii!
Curtea de Apel Suceava a respins, vineri, recursul formulat de Cosmin Lucian Maxim, care a cerut eliberarea din inchisoare, acesta aflandu-se in arest preventiv.
 
Maxim a fost trimis in judecata pe data de 16 decembrie, de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, dupa ce tanarul in varsta de de 26 de ani, in urma cu cateva saptamani, i-a rupt mana unui politist, dupa ce omul legii a refuzat sa ia mita.
 
Barbatul a fost trimis in judecata pentru dare de mita, ultraj, contrabanda si detinere in afara antrepozitului fiscal de produse accizabile.

Va reamintim ca, in seara de 22.11.2011, Maxim Cosmin Lucian a fost oprit în trafic pe raza localităţii Bucecea de către un lucrător de poliţie, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combatere a actelor de contrabandă cu produse accizabile.

La controlul documentelor inculpatul a oferit lucrătorului de poliţiei suma de 50 de lei pentru ca acesta să nu mai continue acţiunea.

În autoturism se aflau ţigări de contrabandă. În momentul în care poliţistul a încercat să verifice un sac în care se aflau ţigări de contrabandă acesta a fost lovit de mai multe ori de catre brabat cu portiera autoturismului, suferind o fractura la bratul drept.

În aceste împrejurări, agentul de poliţie a reușit totuşi să ridice din autoturism un sac ce conținea cantitatea de 500 pachete de țigări, de proveniență Ucraina, timp în care conducătorul auto a urcat la volan demarând cu viteză, în autoturism rămânând celălalt sac cu țigări.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
226

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
209

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
309

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...