Tânără trimisă după gratii, după ce a comis o tâlhărie şi a agresat un poliţist

O tânără, de 35 de ani, a fost condamnată definitiv de judecătorii Curţii de Apel Suceava, după ce a comis o tâlhărie şi a agresat un poliţist ce a surprins-o în flagrant. 

Tânără trimisă după gratii, după ce a comis o tâlhărie şi a agresat un poliţist

Julieta B. din oraşul Ştefăneşti, a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare şi i-au fost interzise drepturile de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat.

Tânăra era recidivistă şi în timpul procesului a cerut schimbarea încadrării judiciare în furt şi a cerut clemenţă în condiţiile în care partea vătămată şi-a recuperat prejudiciul. 

Aceasta a a comis fapta în vara anului 2016, când se afla în piaţa din oraş. A observat o femeie din Iaşi ce făcea cumpărături şi i-a sustras 30 de lei din buzunar.

În acel moment a fost observată de un poliţist, care era în civil și care a prins-o de mână. Atunci tânăra a aruncat banii şi a început să se zbată, s-a dezbrăcat de haină apoi l-a lovit pe poliţist în zona intimă şi a fugit. La faţa locului s-au adunat mai mulţi oameni, iar o parte au sunat la 112, poliţiştii găsind-o în zona pieţei.

 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
28

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
846

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
391

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...