Tânără din Botoșani trimisă la pușcărie pentru proxenetism!

Tânără din Botoșani trimisă la pușcărie pentru proxenetism!
O tânără din Botoșani, acuzată că a făcut parte dintr-un grup infracțional care se ocupa cu traficul de persoane a fost condamnată definitiv, vineri, de judecătorii Curții de Apel Suceava.

Liliana Potop a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare, magistrații suceveni reducând pedeapsa inițială dată de Tribunalul Botoșani, care a fost de șapte ani de închisoare cu executare.

Potrivit anchetatorilor, în cadrul grupării femeia avea rolul de a supraveghea fetele. Una dintre vicimele traficanților de carne vie a fost și o adolescentă de 17 ani, păcălită că odată ce va ajunge în Italia i se va găsi un loc de muncă și va câștiga foarte bine.
Numai că fata a fost obligată să se prostitueze, fiind lăsată fără acte și fără bani, A reușit să fugă după patru luni, iar când s-a întors pentru a-și recupera actele l-a amenințat pe liderul grupării că îl dă pe mâna poliției.

Liliana Potop nu a fost la niciun termen al procesului, aceasta fiind în Italia. Femeia va fi dată în urmărire pentru a fi încarcerată. În urmă cu trei ani, alți șase membri ai grupării au fost condamnați definitiv în acest dosar. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
14

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
70

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
36

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...