Tânăra din Botoșani care a fost premiată cu o excursie la Atena după ce și-a dat demisia: ”A plecat de la noi pe ușa din față! (foto)

A demisionat și a părăsit vechiul loc de muncă în aplauzele foștilor colegi. Mai mult, ea a primit mulțumiri pentru munca depusă, dar nu doar atât.

Tânăra din Botoșani care a fost premiată cu o excursie la Atena după ce și-a dat demisia: ”A plecat de la noi pe ușa din față! (foto)

   Foto: Facebook / La Barista

O excursie la Festivalul International de cafea de la Atena. Asta a primit Mădălina, tânăra care a lucrat la una dintre cele mai cunoscute cafenele din municipiul Botoșani.

Ea a decis să facă un pas important în carieră, urmând să activeze mai departe în Poliție. Drept urmare, și-a anunțat șefii că va demisiona. Ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte.

Dovadă stau cuvintele pe care reprezentanții cafenelei i le-au dedicat pe pagina de Facebook, odată cu imagini din Atena:

”A plecat Mădălina… și vrem să îi mulțumim. Angajații au ales să plece de la noi "pe ușa din spate sau pe ușa din față". Mădălina a plecat de la noi pe ușa din față în ropotele aplauzelor noastre de mulțumire și recunoștință. A ales o carieră, în poliție, la care visa demult iar noi am susținut-o și am încurajat-o ca acest vis să i se îndeplinească. Noi suntem doar o treaptă în viața voastră și ne bucurăm când un angajat pleacă de la noi undeva mai sus, mai bine, în cariera sa.

Îți mulțumim pentru tot: disciplina, muncă, implicare, cinste și îți dorim ca toate visele tale să devină realitate. Drept răsplată pentru toate acestea îți dăruim o excursie la Festivalul International de cafea de la Atena. Îți mulțumim și îți urăm succes în noua ta carieră”.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
300

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...