Tânara care a provocat un accident în care și-a pierdut soțul, eliberată din arest!

Tânara care a provocat un accident în care și-a pierdut soțul, eliberată din arest!


Facebook

Șoferița care în a doua zi de Crăciun a provocat un nou accident de circulație, după ce în vara anului trecut și-a pierdut soțul într-un accident provocat chiar de ea, a fost eliberată din arest.
 
Adina Gabriela Prisăcariu a fost eliberată din Arestul IPJ Suceava, împotriva ei fiind luată măsura controlului judiciar, scrie Obiectiv de Suceava.
 
În a doua zi de Crăciun, la ora 19.15, Adina Gabriela Prisăcariu, de 21 de ani, din comuna Grănicești, în timp ce conducea mașina pe DN29, la intrarea în localitatea Salcea, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit în mai multe rânduri de un parapet de protecție, după care s-a răsturnat. In urma accidentului, a rezultat rănirea șoferiței și a doi pasageri din vehiculul său, o tânără de 19 ani și un tânră de 21 de ani, ambii din comuna Dumbrăveni.

Adina Gabriela Prisăcariu a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. In urma verificărilor făcute în bazele de date, polițiștii au descoperit că tânăra are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, mai scrie Obiectiv de Suceava. Astfel, ea a fost reținută pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat, fiind încarcerată în arestul IPJ Suceava.

Tânăra a rămas fără permis de conducere, după ce, în vara anului trecut, a produs un grav accident de circulație pe raza comunei Dumbrăveni, în urma căruia soțul ei și-a pierdut viața.

Citește și Teribil accident de circulatie pe drumul Suceava - Botosani! Un dorohoian si-a pierdut viata! GALERIE FOTO 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
324

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
127

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
393

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...