Tânără accidentată pe trecerea de pietoni! FOTO
ACCIDENT!

Tânără accidentată pe trecerea de pietoni! FOTO
O tânără de 26 de ani, din municipiul Botoşani, a fost lovită de o maşină în timp ce încerca să traverseze strada Griviţa.

Miercuri seară, tânăra s-a angajat în traversarea străzii dar a fost lovită de o maşină condusă de un tânăr de 28 de ani, din Curteşti. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru evaluarea stării de sănătate.

Poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului au ajuns la concluzia că vina pentru producerea evenimentului rutier îi aparţine exclusiv şoferului autoturismului, care s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Acordarea de prioritate pietonilor nu pare să reprezinte importanţă pentru conducătorii auto.

Altfel nu se explică cum miercuri, în timpul zilei, în cadrul unei acţiuni pe linie rutieră, poliţiştii Biroului Rutier Botosani au reţinut în doar două ore şase permise de conducere tocmai pentru neacordare de prioritate.

Vinerea trecută, în cadrul unei acţiuni similare, într-o oră şi jumătate, poliţiştii au reţinut şapte permise tot pentru neacordarea de prioritate.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
177

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
178

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
259

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...