Tanara accidentata pe trecerea de pietoni de la Stadion a murit in spital!

Tanara accidentata pe trecerea de pietoni de la Stadion a murit in spital!
Un copilas de numai doi ani a ramas orfan de mama din cauza unui sofer care, beat fiind, a spulberat-o pur si simplu pe femeie pe trecerea de pietoni! Tanara de numai 26 de ani a murit luni in spital, dupa ce, din ziua accidentului, a fost tinuta in viata doar de aparate.

Familia tinerei este in stare de soc, iar vecinii isi amintesc cu durere ca, in urma cu ceva timp, tanara se bucura de viata, alaturi de copilul sau, dar asteapta ca oamenii legii sa faca dreptate si faptasul sa fie pedepsit.

Cumplitul accident s-a petrecut pe 28 ianuarie, politistii stabilind ca soferul, care conducea un BMW X5, era beat. Femeia a fost lovita in plin, iar micutul a scapat nevatamat dupa ce mama l-a scapat din brate.

In urma cu cateva zile, insa, a venit vestea ca, desi politistii au propus arestarea preventiva a soferului, magistratii au decis ca Paduraru Marius poate fi cercetat in stare de libertate.

"In ziua de 04.02.2010, P. Marius-George a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica peste limita legala si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie, propunere care a fost respinsa, instituindu-se masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pe o perioada de 30 zile (in intervalul 05.02 – 06.03.2010)", se arata in comunicatul IPJ Botosani.

Imediat dupa tragedie, Paduraru Marius a parasit locul accidentului, el fiind depistat cateva ore mai tarziu.

"Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, analizele toxicologice punand în evidenta rezultatele de 1,30 ml/000 alcool in sange la prima proba si 1,10 ml/000 la cea de-a doua proba", a mentionat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Imediat dupa accident, C. Elena a fost transportata la Spitalul de Urgente Botosani, de unde ulterior a fost transferata la Clinica de neurochirurgie Iaşi, iar minorul C.E.G., de 2 ani, a fost transportat la Spitalul de pediatrie Botosani, unde a primit îngrijiri medicale, fara a fi internat.

Initial, verificarile politistilor au condus la depistarea in trafic, in jurul orei 21.25, pe strada Ioan Pillat din municipiul Botosani, a unui autoturism marca BMW X5, care prezenta avarii specifice producerii unui accident de circulatie.

La volanul acestuia a fost identificata Matei Mihaela, de 23 de ani, din municipiul Botosani, care a fost condusa la sediul politiei pentru efectuarea de cercetari. Aceasta a declarat ca nu este autoarea accidentului de circulatie si ca nu cunoaşte împrejurările în care autoturismul a fost avariat.

"Ca urmare a continuării cercetărilor, în jurul orei 23.00 a fost identificat P. Marius George, de 28 de ani, din municipiul Botoşani, persoană cunoscută de către M. Mihaela, şi utilizator al autoturismului implicat în accident, care a recunoscut că este autorul accidentului de circulaţie produs pe Calea Naţională la data şi ora mai sus menţionate", a precizat inspector principal Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
148

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
198

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
56

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...