Tanara accidentata din cauza unui sofer imprudent!

O tanara de 25 de ani a ajuns la spital in urma unui accident provocat noaptea trecuta de un barbat care a apasat prea tare pedala de acceleratie. Evenimentul rutier s-a petrecut in localitatea Braiesti, judetul Botosani.

R. Dumitru-Viorel, de 32 de ani, din comuna Leorda, sat Mitoc, judetul Botosani, conducea un autoturism pe DN 29 B, din directia Dorohoi spre Leorda.

In localitatea Braiesti, din cauza vitezei de deplasare neadaptata intr-o curba la stanga a pierdut controlul volanului, imprejurare in care autoturismul a patruns pe contrasens, apoi a parasit carosabilul, oprindu-se in santul din partea stanga a drumului.

C. Alina-Elena, de 25 de ani, din localitatea Braiesti, pasagera pe bancheta spate a autoturismului, a fost ranita, ea fiind transportata la Spitalul Municipal Dorohoi si diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral minor si plaga contuza scalp regiune fronto-parietala stanga, fara a fi puse in evidenta leziuni osoase, aceasta neramanand internata.

Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice dupa testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean arestat pentru că a tâlhărit un bărbat: Victima s-a ales și cu leziuni!

astăzi, 17:50

Acesta era bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 17 spre 18 septembrie 2024...

Ziua Europeană a Limbilor, sărbătorită de elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani!

astăzi, 17:23

Deviza din  acest an: „Pace prin diversitate lingvistică", și-a propus să sublinieze rolul cheie pe care îl joacă diversitatea lingvistică și învățarea limbilor str...

Dinamo București - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:26

Dinamo primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 11 a Superligii. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Dinamo! După trei înfrângeri consecutiv...