Tânăr urmărit penal după ce a bătut un asistent şi un brancardier de la Spitalul Săveni!

Tânăr urmărit penal după ce a bătut un asistent şi un brancardier de la Spitalul Săveni!
Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Săveni, este anchetat de procurori, după ce în toamna anului trecut a agresat fizic un asistent medical şi un brancardier de la Spitalul Săveni.

Tânărul a încercat să scape cu o pedeapsă mai uşoară, dar magistraţii i-au respins acordul de recunoaştere a vinovăţiei, dosarul fiind restituit procurorului în vederea continuării urmăririi penale.

În noaptea de 23 spre 24 octombire 2014, trei cetățeni, Suraj C., de 28 de ani, Raj C., de 25 de ani și Franc C., de 50 de ani, s-au prezentat la Camera de Gardă pentru a li se elibera o trimitere pentru unul dintre ei.

Nemulțumiți de modul cum s-a completat respectivul document, cei trei bărbați au început să facă scandal, iar cel de 25 de ani a lovit un asistent și un brancardier.

Personalul de la Camera de Gardă a solicitat intervenția poliției.

Cei trei scandalagii au fost amendați cu câte 500 de lei fiecare, iar tânărul de 25 de ani s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Dacă va fi găsit vinovat de agresiune, Raj C. riscă o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi şase ani de închisoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
1

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
105

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
55

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...