Tânăr prins în Vamă cu un certificat de înmatriculare fals, ce le-a spus polițiștilor!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la control un certificat de înmatriculare fals.

Tânăr prins în Vamă cu un certificat de înmatriculare fals, ce le-a spus polițiștilor!

S-a întâmplat pe 20 mai, în jurul orei 23:30. Tânărul, în vârstă de 29 de ani, din Republica Moldova, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca la volanul unui autoturism înmatriculat în Țările de Jos.

Acesta a prezentat la control un certificat de înmatriculare care a trezit polițiștilor suspiciuni cu privire la autenticitatea lui. Astfel, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul prezentat nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a preluat autoturismul dintr-un parc auto la solicitarea unei societăți din Republica Moldova care a achiziționat anterior autoturismul, necunoscând faptul că certificatul de înmatriculare este fals.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat comisar șef de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cercuri pastorale și conferințe desfășurate în bisericile din Botoșani!

Sâmbătă, 15 Iunie 2024
264

Primul astfel de eveniment va avea loc duminică, la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Pădureni. Acolo se va desfășura întâlnirea Cercului Pastor...

Lucian Vasiliu, laureatul Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opera Omnia la Botoșani! (Foto)

Sâmbătă, 15 Iunie 2024
177

Astfel, juriul a decis ca Premiul să îi fie acordat poetului Lucian Vasiliu.Lucian Vasiliu, născut pe 8 ianuarie 1954, în comuna Puieşti, județul Vaslui, a debutat în 1981 cu...

România - Ucraina, luni de la ora 16:00

Sâmbătă, 15 Iunie 2024
117

Campionatul European de Fotbal - EURO 2024 a început la München vineri, 14 iunie, cu meciul de deschidere dintre naționala Germaniei și cea a Scoției.Competiția aduce la start 24 de...