Tânăr prins în Vamă cu un certificat de înmatriculare fals, ce le-a spus polițiștilor!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la control un certificat de înmatriculare fals.

Tânăr prins în Vamă cu un certificat de înmatriculare fals, ce le-a spus polițiștilor!

S-a întâmplat pe 20 mai, în jurul orei 23:30. Tânărul, în vârstă de 29 de ani, din Republica Moldova, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca la volanul unui autoturism înmatriculat în Țările de Jos.

Acesta a prezentat la control un certificat de înmatriculare care a trezit polițiștilor suspiciuni cu privire la autenticitatea lui. Astfel, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul prezentat nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a preluat autoturismul dintr-un parc auto la solicitarea unei societăți din Republica Moldova care a achiziționat anterior autoturismul, necunoscând faptul că certificatul de înmatriculare este fals.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat comisar șef de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie dispărută ieri de la domiciliul din Franța, sunați la 112 dacă ați vazut-o!

astăzi, 19:52
90

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 37 de ani care la data de 11 iunie a.c. a părăsit domiciliul din Franța, fără a preciza locul în care se d...

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea : Ziua de 15 octombrie va fi declarată „Ziua Părinţilor de Îngeri”, părinții primesc consiliere gratuită!

astăzi, 19:40
82

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru instituirea zilei de 15 octombrie ca Ziua naţională de comemorare a copiilor decedaţi în timpul sarcinii, la naştere sau p&ac...

Un medicament pentru tratarea diabetului va dispărea din farmacii, cu ce va fi înlocuit!

astăzi, 18:41
151

„Conform informaţiilor primite din partea deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă (DAPP), medicamentul OZEMPIC (SEMAGLUTIDUM), în toate cele trei concentraţii (0,25 mg; 0,5 mg...