Tânăr înjunghiat după o ceartă în familie! FOTO

Tânăr înjunghiat după o ceartă în familie! FOTO
Lupta pentru avere era să îi fie fatală unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din Tudora. Acesta a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată, cel care l-a agresat fiind un cumnat.

Nicuşor A. este din Tudora, dar locuieşte la soacra sa, în Vorona. Sâmbătă,  tânărul s-a luat la ceartă cu un cumnat, mărul discordiei fiind o moştenire disputată de cei doi. Până la bătaie nu a fost decât un pas. La un moment dat cumnatul a scos un cuţit şi l-a înfipt în spatele tânărului de 21 de ani. Rudele au sunat la 112, la faţa locului ajungând o Ambulanţă, dar şi poliţiştii.

Cadrele medicale i-au acordat rănitului îngrijiri şi l-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe. Cumnatul său a fost luat de poliţişti la audieri.

În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima şi de concluziile medico-legale oamenii legii vor face şi încadrarea juridică a faptei.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
1

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
110

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
26

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...