Tânăr din Botoșani, căutat de mamă pe rețelele de socializare: „Mi-e frică să nu fie mort pe undeva”

Tânăr din Botoșani, căutat de mamă pe rețelele de socializare: „Mi-e frică să nu fie mort pe undeva”

Gabriela Ababei este o mamă din Botoșani, stabilită de mai mulți ani în Italia, care își caută cu disperare fiul despre care nu mai știe nimic de câteva zile.

Gabriel Ababei a ajuns la Deva în cursul zilei de joi, 29 iulie 2021, după ce plecase din Franța cu o mașină de ocazie. Mama tânărului povestește că în toată această perioadă a ținut legătura telefonic cu fiul ei și că acesta se simțea rău pe tot parcursul drumului.

Tânărul ar fi ajuns joi după amiază în România dar de atunci nu mai poate fi contactat telefonic și nici în localitatea de domiciliu nu este de găsit.

Era la Deva joi, venea din Franța cu mașina unui băiat. Nu mai știu nimic de el. Nu a ajuns acasă și nu mai răspunde la telefon. Mi-a frică să nu fie mort pe undeva”, povestește mama băiatului.

Gabriel Ababei este din satul Guranda, comuna Durnești, județul Botoșani și are următoarele semnalmente: aproximativ 1,78 m înălțime, 70 kg, păr șaten, ochi căprui.

Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană, sunt rugate să sune la numărul de telefon 0039 389 966 8487 (Gabriela Ababei, mama tânărului dispărut).

 

Spune-ne opinia ta