Tânăr din Botoşani, acuzat că a spart sistemul informatic al unui supermarket din Slovenia!

Tânăr din Botoşani, acuzat că a spart sistemul informatic al unui supermarket din Slovenia!
Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Botoşani, este acuzat că ar fi spart sistemul informatic al unui supermarket din Slovenia, pentru a fura ulterior bani din conturile clienţilor.

Potrivit anchetatorilor, Ioan Alexandru S. ar fi montat în septembrie 2007, în trei terminale POS aparţinând unui supermarket din Ljubljana, echipamente tip skimming pentru a copia datele stocate pe benzile magnetice ale cardurilor bancare, precum şi codurile PIN.

Tânărul a fost prins în 2013 de autorităţile din Slovenia, iar ulterior ancheta a fost preluată de DIICOT, Serviciul Teritorial Suceava.

Procurorii l-au trimis în judecată pe botoşănean, fiind acuzat de acces ilegal la un sistem informatic, dosarul fiind pe rolul Tribunalului Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
89

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
366

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
61

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...