Tânăr cu permisul suspendat oprit în trafic de polițiștii botoșăneni

La data de 15 aprilie, în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au oprit pentru control, pe drumul național, D.N. 29D, în comuna Durnești, un autoturism condus de un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Dorohoi. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat din luna martie a.c.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Acțiunile polițiștilor pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică vor continua, fiind vizate localurile publice și zonele în care se formează aglomerări de persoane.

„Vă recomandăm să respectați prevederile legale și normele de conviețuire socială, iar dacă asistați sau sunteți victima vreunei infracțiuni, nu ezitați să apelați 112 sau să vă adresați celui mai apropiat polițist”, este mesajul transmis de reprezentanții IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Congres și Zilele Spitalului Județean „Mavromati”, evenimente propuse de Corneliu Prepeliță! (video)

Wednesday, 2 October 2024

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, își propune pentru anul viitor să organizeze un Congres Științific și Zilele Spitalului Județean...

Personalul de la „Mavromati” băgat în ședință de Corneliu Prepeliță! Medic: „Noi suntem aici pentru pacienți” (video)

Wednesday, 2 October 2024

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a informat reprezentanții presei locale că astăzi, 2 octombrie 2024, va avea loc o ședință în ca...

Mesajul unui doctor din Botoșani către managerul de la „Mavromati” cu acte în regulă: „A fost o adevărată problemă” (foto, video)

Wednesday, 2 October 2024

Corneliu Prepeliță a venit la conducerea Spitalului Județean „Mavromati” în luna iulie a acestui an, ocupând funcția în baza unui interimat. Marți a fost publicat...