Tânăr contrabandist depistat pe malul râului Prut! FOTO, VIDEO

Tânăr contrabandist depistat pe malul râului Prut! FOTO, VIDEO
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut au depistat  6.000 pachete cu ţigări, marca Ritm, în valoare de aproximativ 68.000 lei, care urmau să fie introduse ilegal în România, peste râul Prut.

În data de 31 iulie 2016, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, aflaţi în exercitarea misiunilor specifice in zona de competenta, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de zi, trei persoane, care transportau mai multe colete voluminoase dinspre malul râului Prut către localitatea de frontieră Slobozia, judeţul Botoşani.

Poliţiştii de frontieră au efectuat somaţiile legale prin voce, moment în care persoanele au abandonat coletele şi au încercat să fugă spre localitatea de frontieră. Lucrătorii Poliției de Frontieră au reţinut una dintre persoane, identificată ca fiind cetăţeanul român Teodor M., în vârstă de 19 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani.

În cele trei colete s-a găsit cantitatea de 6.000 pachete cu ţigări marca Ritm de provenienţă R. Moldova, în valoare de 68.000 lei, întreaga cantitate de ţigări fiind ridicată în vederea confiscării. 

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei şi contrabandă, fiind anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi identificarii tuturor persoanelor implicate.
 







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
314

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
317

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
313

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....