Tânăr băut și drogat, la volanul unei mașini furate, nu a oprit la semnalele polițiștilor, urmărire ca-n filme

A fost prins la puțin timp și introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

Tânăr băut și drogat, la volanul unei mașini furate, nu a oprit la semnalele polițiștilor, urmărire ca-n filme

   Foto: Brigada Rutiera Bucuresti

La data de 10 decembrie 2023, în jurul orei 01.30, polițiștii rutieri au observat pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani un autoturism al cărui conducător auto era cunoscut că nu deține permis de conducere.

Polițiștii au efectuat semnal de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

S-a procedat la urmărirea acestuia, iar în scurt timp s-a  reușit blocarea sa.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că la volanul autoturismului era persoana bănuită de polițiști, un tânăr de 20 de ani, care avea exercitarea dreptului de a conduce autoturisme suspendată pentru abateri la regimul rutier. 

Mai mult decât atât, fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Totodată, în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a indicat posibila prezență a unei substanțe psihoactive în organism (cocaină), iar autoturismul pe care îl conducea aparținea unei alte persoane, tânărul folosindu-l fără consimțământul acesteia.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului,  conducere sub influența substanțelor psihoactive și furt în scop de folosință, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
16

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
86

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
30

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...