Tanar batut de un barman, in Dorohoi!

Sâmbătă, 30.07.a.c., în jurul orei 22.30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, în timp ce se afla în executarea unei misiuni de ordine publică pe Bulevardul Victoriei din municipiului Dorohoi , a fost sesizat de către D.I.C., în vârstă de 20 de ani, despre faptul că a fost agresat fizic de o persoană necunoscută.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat pe N.L., de 25 ani, barman la un bar de pe Bulevardul Victoriei, care l-a lovit cu pumnii şi picioarele în zona feţei pe D.I.C., fapta petrecându-se în faţa barului. Continuând verificările, jandarmii au descoperit faptul că persoana agresată a distrus, cu puţin timp în urmă, mai multe bunuri, în barul susmenţionat.

D.I.C., aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit cu pumnul în tejgheaua barului, aceasta a ieşit din suportul de susţinere şi în cădere a distrus un sistem audio, mai multe sticle de bare şi câteva pahare, în valoare totală de aproximativ 600 de lei, a declarat plt. Maj. Dan Izotov, purtatorul de cuvant al IJJ Botosani.

N.L. nu era de serviciu în momentul săvârşirii faptei. Acesta se afla întâmplător în zona respectivă şi, aflând de la colegul său despre distrugerea sistemului audio, l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe D.I.C.

Cei doi au fost conduşi la sediul grupei de supraveghere şi ordine-publică Dorohoi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, unde lui N.L. i -a fost întocmit dosar cu acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii ,,de lovire sau alte violenţe şi lui D.I.C. pentru săvârşirea infracţiunii de ,,distrugere.

Dosarele cu actele premergătoare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi spre soluţionare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
134

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
423

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
924

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...