Talharit in miezul zilei, pe ulita satului!

Talharit in miezul zilei, pe ulita satului!
Talhar la drumul mare! A fost atacat in miezul zilei, pe ulita satului, pentru 7 lei si o sacosa cu cateva lucruri.

Pentru ca prada nu a fost pe masura, talharul s-a dus pana la casa victimei, unde a crezut ca va da lovitura. Numai ca acolo l-au prins politistii, agresorul fiind acum retinut si cercetat pentru talharie si furt calificat.

Luni la amiaza, C. Gheorghe, de 52 de ani, din comuna Calarasi, judetul Botosani, a sesizat faptul ca in timp ce se deplasa pe drumul din localitatea de domiciliu a fost victima infractiunii de talharie comisa de catre consateanul sau T. Gheorghe.

Din cercetarile efectuate de catre politisti s-a stabilit faptul ca luni, in jurul orei 12.00, C. Gheorghe, in timp ce se afla pe drumul public din apropierea locuintei sale, a fost lovit cu pumnii de catre T. Gheorghe de 40 ani, deposedandu-l de o sacosa cu diferite bunuri si suma de 7 lei, valoarea prejudiciului fiind de 50 de lei.

Dupa comiterea faptei, T. Gheorghe s-a deplasat la locuinta partii vatamate si, prin fortarea unui geam, a patruns in interior, sustragand mai multe bunuri, unde a fost prins in flagrant de catre politisti.

Fata de autor se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie si furt calificat, fiind retinut pentru 24 de ore in vederea arestarii preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
86

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
78

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
146

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...