Tâlhărie comisă de doi minori: Victima a fost "pârâtă" că are bani în portofel!
BOTOSANI

Tâlhărie comisă de doi minori: Victima a fost "pârâtă" că are bani în portofel!
A intrat într-un bar, a băut câteva pahare, a achitat consumaţia şi a plecat spre casă. Pe drum, însă, a fost atacat de doi minori care, prin folosirea de violenţe, l-au lăsat fără bani şi actele de identitate. Nu mică le-a fost surpriza poliţiştilor să afle că cei doi minori nu îşi aleseseră la întâmplare victima!

Polițiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale - Poliţia municipiului Botoșani i-au identificat şi depistat pe R. A., de 17 ani, T. F., de 17 ani, ambii din municipiul Botoșani, și R. C., de 17 ani, din comuna Răchiți, județul Botoșani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea unei tâlhării, la data de 2 aprilie, în municipiul Botoşani.

În fapt, la data menţionată, în baza unei prealabile înțelegeri, R. A. şi T. F.,  prin folosirea de violențe, ar fi sustras unui bărbat care se deplasa pe strada General Gheorghe Avrămescu din municipiul Botoșani, un portofel în care se aflau o sumă de bani şi documente de identitate.

Anterior, cei doi fuseseră anunțați telefonic de către R.C., cu privire la faptul că persoana vătămată se afla într-un bar, unde consumase băuturi alcoolice.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.

Faţă de cei trei minori a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
204

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
377

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
521

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...