Talhari la drumul mare in satele Botosanilor!

Talhari la drumul mare in satele Botosanilor!
Trei tineri au atacat, la adapostul intunericului, un barbat in varsta de 36 de ani! Dupa ce l-au batut cu bestialitate, i-au furat cardurile si banii, dupa care au luat-o la sanatoasa!

Au fost repede prinsi de politisti si prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani cu propunere de sesizare a instantei de judecata in vederea arestarii preventive. Propunerea politistilor a fost respinsa, insa, de catre procuror, care a dispus fata de suspecti masura interdictiei de a parasi tara.

Joi seara, la ora 22.00, politistii din comuna Hlipiceni au fost sesizati de catre C. Ioan, de 36 de ani, din aceeasi localitate, despre faptul ca in seara aceleiasi zile, in jurul orei 2.15, in timp ce se deplasa spre domiciliu, a fost acostat de trei tineri care, prin violente, i-au sustras din buzunar un portmoneu ce continea doua carduri bancare si suma de 300 lei numerar.

Primele masuri intreprinse pe raza comunei Hlipiceni de catre politistii Postului de Politie au condus la identificarea cu operativitate a suspectilor in persoana numitilor N. Costel, de 19 ani, B. Florin, de 19 ani, si M. Dumitru, de 20 ani, toti trei fiind consateni ai partii vatamate.

"La fata locului s-a deplasat si o echipa operativa din cadrul Biroului de Politie Rurala, iar in urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca in jurul orei 21.15, in timp ce partea vatamata se se deplasa spre domiciliu, a fost acostata de catre cei trei suspecti. Initial, victima a fost lovita la picioare, imprejurare care s-a dezechilibrat si a cazut, loc unde suspectii au continuat sa o loveasca cu pumnii si picioarele in zona abdominala, astupandu-i gura cu palma. In acelasi timp i-au sustras din buzunar portmoneul, dupa care au fugit in directii diferite", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In urma probatoriului administrat de catre anchetatori, fata de suspecti s-a dispus vineri inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiuniii de talharie, fiind dispusa totodata si masura retinerii pentru o durata de 24 ore.

Sambata, 21 februarie, cei trei suspecti au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani cu propunere de sesizare a instantei de judecata in vederea arestarii preventive. Propunerea politistilor a fost respinsa de catre procuror care a dispus fata de suspecti masura interdictiei de a parasi tara.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
2

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
27

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
35

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...