Talhari arestati preventiv dupa ce l-au jefuit pe un consatean!

Talhari arestati preventiv dupa ce l-au jefuit pe un consatean!
Poliţiştii au fost sesizaţi de către Ş. Dan, din localitatea Dimăcheni, care a spus că fratele său Ş. Florin Gheorghiţă, de 38 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost agresat pe raza comunei de către persoane necunoscute, care i-au sustras un lanţ din aur.

Din primele verificări s-a stabilit că victima, în seara zilei de 07.07.2011, aflându-se în vizită la o familie, s-a deplasat în jurul orelor 23.30 la un bar din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice, iar în timp ce se deplasa către locuinţă a fost lovit de două persoane necunoscute, împrejurare în care i-au sustras de la gât un lanţ din aur în greutate de 24 gr. A fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autorii acestei infracţiuni sunt P. Cosmin-Dorin, de 21 de ani, şi L. Florin, de 37 de ani, ambii din localitatea Dimăcheni, judeţul Botoşani, informează IPJ Botoşani.
 
În urma examinării medico-legale a victimei s-a stabilit că aceasta prezintă plăgi, echimoze şi excoriaţii care s-au putut produce prin lovire cu mijloace şi obiecte contondente, pot data din noaptea de 07/08.07.2011, necesitând pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Autorii au fost prezentaţi la 08.07.2011 Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de arestare preventivă iar Judecătoria Dorohoi, la sesizarea Parchetului, a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, în sarcina acestora reţinându-se comiterea infracţiunii de tâlhărie.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
16

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
293

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
55

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...