Tăcere totală în ceea ce priveşte acreditarea Spitalului Mavromati!

Tăcere totală în ceea ce priveşte acreditarea Spitalului Mavromati!
Au trecut luni bune de când o comisie a verificat la sânge Spitalul Judeţean Mavromati în vederea acreditării, dar nici până la această dată Autoritatea Naţională de Acreditare a Spitalelor nu a transmis vreun răspuns unităţii.

Evaluarea a fost făcută la sfârşitul lunii octombrie 2015 şi a durat cinci zile. În funcţie de această acreditare, Spitalul Judeţean, ca şi celelalte spitale publice din ţară, vor primi fonduri de la Casa Naţională de Sănătate în viitor.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean nu cunosc motivele pentru care se întârzie cu rezultatul acreditării, dar susţin că la ora actuală nu sunt afectaţi de lipsa acestuia.

“Nu avem nicio veste din partea comisiei privind un răspuns cu acreditarea spitalului. Au trecut cinci luni. Cei care formulează răspunsul nu fac parte din aceeaşi comisie care a venit la acreditare. Este o altă comisie de la Bucureşti. Nu ştim motivul pentru care până în acest moment nu avem un răspun legat de acreditare. Nu afectează în niciun fel pentru că nu suntem condiţionaţi în acest moment de contractul cu Casa. Se preconizează că în anii următori, dacă avem sau nu acreditare, să fie încheiat şi contractul cu Casa", a declarat medicul Ştefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Mavromati.

 

Spune-ne opinia ta