Tabuleac: "Sunt convins ca voi detine functia de presedinte CJ si in urmatorii 4 ani!"

Tabuleac: "Sunt convins ca voi detine functia de presedinte CJ si in urmatorii 4 ani!"
Mihai Tabuleac este convins ca va beneficia de sprijinul PDL pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Botosani! De altfel, mandatul pe care il detine in prezent ii justifica lipsa unei candidaturi pentru o functie in PDL, atat timp cat, spune Tabuleac, presedintia Consiliului Judetean ii asigura o functie de drept in cadrul PDL.

"In ceea ce ma priveste, nu voi candida pentru nicio functie in cadrul organizatiei judetene a PDL, motivat de faptul ca, potrivit statutului PDL, detin o functie de drept in cadrul structurii judetene de conducere si nu vad de ce ar trebui sa detin doua portofolii in acest birou si un alt coleg sa nu detina deloc. Eu sunt membru de drept in Biroul Judetean al PDL, pentru ca indeplinesc functia administrativa de presedinte al CJ, sunt foarte mandru ca sunt presedinte al CJ si nu pot sa fiu nemultumit ca in partid ierarhia pentru aceasta functie e asezata mai sus sau mai jos", a declarat Mihai Tabuleac.

De altfel, MIhai Tabuleac spune direct si fara echivoc ca va ocupa functia de presedinte CJ si dupa 2012. 

"Eu sunt convins ca voi detine functia de presedinte CJ si in urmatorii 4 ani. In ceea ce ma priveste, de cand detin aceasta functie, am cautat sa ma achit corespunzator de sarcinile ce ne-au revenit, in felul acesta am inteles sa infaptuiesc cel mai potrivit act politic pentru ca am plecat de la premisa ca cea mai buna politica nu este sa ne contram, ci sa ne indeplinim asa cum trebuie mandatul pe care ni l-au atribuit cetatenii. Traiesc cu convingerea ca voi beneficia de sprijinul PDL pentru a candida la un nou mandat de presedinte al CJ, chiar daca voi fi simplu membru de partid", a completat presedintele CJ Botosani. 

De partea cealalata, colegul sau de partid, Florin Ghiorghita, spune ca nu s-a purtat pana acum vreo discutie privind candidatul PDL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Botosani, si ca aceasta persoana va fi stabilita in urma unor sondaje si analize.

"Candidaturile pentru o functie publica intr-un partid se stabilesc in urma sondajelor de opinie si a unor sedinte de Birou Permanent Judetean, sedinte care de obicei au loc cu o perioada destul de scurta inaintea alegerilor locale sau parlamentare. Pana acum nu a avut loc o astfel de analiza, poate fi deocamdata o intentie a dumnealui sau a oricarui alt candidat care vrea o anumita functie publica, dar in functie de sondajele de opinie si de analizele ce vor fi facute la nivelul partidului se va hotari ce este mai bine pentru fiecare membru in parte", a declarat Florin Ghiorghita, prim-vicepresedinte al organizatiei municipale a PDL Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
12

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
29

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
23

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...