TABULEAC: "La PD-L conteaza doar doua functii: de presedinte si de membru!"

TABULEAC: "La PD-L conteaza doar doua functii: de presedinte si de membru!"

Mihai Tabuleac

Vicepresedintele PD-L Botosani, Mihai Tabuleac, a anuntat ca nu va candida pentru niciuna dintre functiile de conducere in cadrul PD-L, decizia sa venind odata cu grave acuzatii aduse propriului sau partid.

"Sunt hotarat sa nu candidez pentru niciuna dintre functiile politice in cadrul PD-L, motivat de faptul ca, in urma esecului notabil si deloc imbucurator inregistrat de filiala PD-L Botosani la alegerile prezidentiale, nimeni nu a catadicsit sa faca o analiza si apoi sa ia masuri", a precizat joi Mihai Tabuleac, vicepresedinte PD-L si presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

Supararea lui Tabuleac are legatura si cu faptul ca, in cadrul sedintelor de CJ, proiectele sale s-au lovit chiar de aversiunea colegilor sai de partid.

"Desi detin functia de vicepresedinte, asta nu i-a impiedicat pe consilierii PD-L sa voteze impotriva proiectelor pe care eu le-am promovat. Prin urmare, daca nu are nicio valoare o functie politica in PD-L, nu vad de ce mi-as mai depune candidatura", a spus Tabuleac, acesta precizand ca va ramane simplu membru de partid, urmand ca activitatea sa sa se concentreze pe functia de la CJ.

Totodata, Mihai Tabuleac a anuntat ca nu va sustine o alta persoana care isi va depune candidatura pentru o functie politica in PD-L.

"La PD-L conteaza doar doua functii: de presedinte si de membru! Restul nu mai conteaza", a acuzat Tabuleac, aratandu-se in continuare contrariat de faptul ca nimeni nu a luat masuri dupa rezultatul la alegerile prezidentiale.

"In mod normal, cand inregistrezi un rezultat nesatisfacator, trebuie sa se procedeze la o analiza pentru a se identifica de ce s-a ajuns la acea situatie nedorita. La noi nu s-au facut aceste lucruri, poate pentru ca exista o teama. E cert ca exista un blocaj in PD-L, poate pentru ca domnul Flutur are pe varul sau la varful partidului", a mentionat Tabuleac, vicepresedintele PD-L incheind intr-un mod surprinzator, cu referire la esecul inregistrat de PD-L la alegerile prezidentiale: "Data viitoare, esecul va fi si mai razbunator!".

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
105

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
107

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
154

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...