TABULEAC: "Este o mare greseala, daca nu ne-am terminat treaba, sa discutam despre demisii si sanctiuni!"

Recunoaste ca Partidul Democrat-Liberal a obtinut un rezultat nemultumitor la Botosani, dar crede ca "sanctiunile si demisiile" ar fi trebuit aduse in discutie dupa turul doi! Mihai Tabuleac a anuntat ca isi asuma, alaturi de intreaga echipa, rezultatul primului tur de scrutin, desi mentioneaza ca nu a fost un om cu foarte multe prerogative politice.

"Scorul inregistrat de PD-L la Botosani nu este multumitor. Am mai parcurs o etapa, dar trebuie sa fim increzatori in al doilea tur de scrutin. Daca nu s-au obtinut rezultate bune la Botosani, raspunderea nu poate fi exclusiva a presedintelui de filiala, ci a intregii echipe. Si eu, ca vicepresedinte al filialei, sunt raspunzator. Este o mare greseala, daca nu ne-am terminat treaba, sa discutam despre demisii si sanctiuni", a precizat Mihai Tabuleac.

Vicepresedintele CJ Botosani spune insa ca, in politica, a avut o raspundere limitata.

"Nu m-am considerat in ultima vreme un om politic cu prea multe prerogative poilitice. Raspunderea mea pe taram politic a fos limitata. Sunt presedinte al Consiliului Judetean, am fost ales nominal de catre cetateni, bineinteles, cu sprijinul partidului", a adaugat Tabuleac.

Reamintim ca, in urma cu doua zile, Catalin Flutur, presedinte al organizatiei PD-L Botosani, a propus in Biroul Politic Judetean retragerea sprijinului politic pentru mai multi consilieri locali si judeteni, dar si sefi de deconcentrate, pentru neimplicarea in campania electorala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecție despre independență și tărie de caracter cu micii cititori, la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani!

Friday, 25 October 2024

Coordonați de prof.Cristina Surdu, cei mici  au avut parte astăzi de o zi specială la bibliotecă. Au început un nou Club de lectură intitulat „Comoara lecturii". Pasionați ...

Social democrații botoșăneni la debut de campanie electorală pentru prezidențiale! (Foto, Video)

Friday, 25 October 2024

Alegerile prezidențiale vor avea loc în două tururi. Primul tur va fi pe 24 noiembrie, iar cel de-al doilea pe 8 decembrie, momente în care românii își vor putea alege noul ...

Elevii unui liceu din județ au învățat de la comisarii Gărzii de Mediu Botoșani cum să colecteze selectiv deșeurile! (foto)

Friday, 25 October 2024

Pentru că militează ca activitatea de colectare separată să fie un obicei zilnic, abandonarea deșeurilor să nu stea în caracter, iar exemplul lor să fie multiplicat, comisarii din cadrul ...