TABULEAC: "Cred ca ar fi benefica o intarire a structurilor noastre de partid cu un nou deputat!"

TABULEAC: "Cred ca ar fi benefica o intarire a structurilor noastre de partid cu un nou deputat!"

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani

Numele lui Florin Turcanu si posibila aderare a deputatului penelist la PDL au tulburat apele in randul democrat-liberalilor botosaneni, multi mergand pana la a declara ca intrarea lui Turcanu in PDL ar avea consecinte importante, chiar si demisii din partid.

Pentru ca zvonul privind trecerea liderului PNL la PDL a fost atribuit unor declaratii ale prim-vicepresedintelui Mihai Tabuleac, acesta a venit joi cu o serie de precizari, prin care isi dezvaluie simpatia pentru Florin Turcanu, insa se detaseaza de implicarea in vreo strategie de atragere a liberalului in PDL.

"Eu cred ca ar fi benefica o intarire a structurilor noastre de partid cu un nou deputat. Avem nevoie de mai multa forta in Parlament, iar domnul Turcanu la alegerile prezidentiale a obtinut un rezultat peste media pe tara, in conditiile in care noi ne-am clasat pe ultimul loc. In rest nu am nicio legatura cu acest proves luat in discutie. Nu ma caracterizeaza orgoliul si judec lucrurile strict raportat la coordonatele pe care le presupune fenomenul politic", a declarat Mihai Tabuleac, prim-vicepresedinte PDL si presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

Mihai Tabuleac a tinut sa mentioneze si bunele relatii pe care le-a avut cu Florin Turcanu in activitatea politica.

"Nu vad de ce la masa politica a parlamentarilor botosaneni nu s-ar mai putea aseza un parlamentar. Regret ca punctul meu de vedere nu e sustinut de mai multi colegi de ai mei si punctele noastre de vedere sunt in discordanta. As fi dorit sa fie o unitate de gandire", a spus Tabuleac referitor la reactiile social-democratilor vizavi de eventuala racolare a deputatului liberal.

Mai mult, Tabuleac pune starea tensionata din PDL pe seama rezultatelor slabe ale organizatiei la ultimele alegeri.

"Starea actuala a filialei PDL Botosani si evaluarea care va urma sunt in mod clar consecinte a ceea ce am facut nou pana acum, bun sau rau", a conchis Tabuleac, facand referire la faptul ca PDL Botosani va fi monitorizata de la centru de Gheorghe Flutur si Gheorghe Falca, filiala Botosani fiind considerata, alaturi de alte 12 filiale din tara, ca fiind neperformanta.     

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu: ”Creștem salariile angajaților din muzee. Dacă mai fac grevă, merg eu...”

astăzi, 11:19
23

Ciolacu a precizat că va exista o analiză la Ministerul Finanțelor, iar săptămâna viitoare s-ar putea aproba creșterile salariale.Marcel Ciolacu și-a exprimat speranța că, odată cu...

Protest spontan într-o instituție din Botoșani, angajații au întrerupt lucrul! (Foto)

astăzi, 10:55
145

Nemulțumirea angajaților de la Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani este legată de faptul că procedura de avizare a proiectului de Lege PL-x nr. 67/2024, privind aprobarea OUG nr. 128*) d...

Ceilalți șoferi i-au făcut semn să oprească. În câteva minute, din mașină nu a mai rămas nimic! (Foto, Video)

astăzi, 10:30
482

Un autoturism a luat foc astăzi, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitatea Avrămeni.Șoferul nu a observat de la început problema. El a fost atenționat de ceilalți partici...