Tabuleac: La Directia de Drumuri si Poduri nu sunt nereguli, ci neconcordante!

Tabuleac: La Directia de Drumuri si Poduri nu sunt nereguli, ci neconcordante!
Corpul de control al presedintelui Consiliului Judetean nu a gasit nicio neregula in ceea ce priveste achizitiile efectuate de Directia Judeteana de Drumuri si Poduri in anii 2009 si 2010.

Auditul a fost facut la cererea consilierilor judeteni, dupa ce o comisie constituita din alesi judeteni a verificat modul in care s-au facut achizitiile la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, concluzionand in raportul de control ca au fost identificate o serie de nereguli.

Printre acestea s-au numarat suplimentarea contractelor de achizitie fara a exista insa si documente justificative concludente, contracte adjudecate la o valoare mai mare decat cea estimata sau implicarea unor persoane din conducerea executiva a Consiliului Judetean Botosani in anumite etape in realizarea contractelor implicarea unor persoane din conducerea executiva a Consiliului Judetean Botosani in anumite etape in realizarea contractelor.

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, sustine ca in urma auditului facut la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri nu au fost descoperite nereguli si ca neconcordantele de sume au fost de fapt niste interpretari gresite.

"Am primit un raport din care rezulta ca nu s-a intamplat cine stie ce abatere la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, iar ceea ce parea a fi o abatere era de fapt o neconcordanta intre valorile cu TVA si fara TVA. Eu am spus de la inceput ca toti consilierii judeteni sunt liberi sa verifice orice, dar aici s-au orientat catre un domeniu care este verificat mereu si demersul lor nu are alta natura decat una politica, de imagine", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean. 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
115

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
465

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...