Tabuleac isi sustine consilierul la candidatura pentru Primaria Rachiti!

Tabuleac isi sustine consilierul la candidatura pentru Primaria Rachiti!

FLORIN BULGARU

TABULEAC: "Consider ca Florin Bulgaru va fi un candidat bun pentru Primaria Rachiti, altfel nu era consilier in cabinetul presedintelui CJ".

Unul dintre posibilii candidati ai PDL pentru alegerile partiale de la Primaria Rachiti, de pe data de 30 mai, este Florin Bulgaru, consilierul presedintelui Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, care spune ca in mod cert subalternul sau va fi un candidat bun pentru Primaria Rachiti, dovada fiind faptul ca este in cabinetul presedintelui CJ, declarandu-se astfel multumit de activitatea consilierului sau.

In Biroul Politic Judetean de vineri, democrat-liberalii vor trebui sa decida cu ce candidat vor merge la alegerile de pe 30 mai, luandu-se in discutii, pe langa Florin Bulgaru, atat Laura Neamtu, presedintele organizatiei PDL Rachiti, cat si Vasile Panzaru. PDL va trebui sa nominalizeze un candidat pana pe 10 mai, atunci cand este data limita pentru depunerea candidaturilor.

"Dorinta consilierului de a candida  nu are treaba cu nicio sugestie din partea mea, ii apartine in integralitate. Consider ca va fi un candidat bun, altfel nu era consilier in cabinetul presedintelui Consiliului Judetean", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele CJ Botosani.

Florin Bulgaru considera ca ar fi un candidat bun pentru alegerile partiale din comuna Rachiti, in conditiile in care  a spus ca a  copilarit  in aceasta comuna si ca il cunosc aproape toti locuitorii de acolo, sperand sa-i poata reprezenta cu succes.

"Exista si aceasta varianta de a fi candidatul PDL pentru comuna Rachiti, dar asteptam decizia BPJ, unde se va analiza cea mai buna solutie pentru a fi castigatori in comuna Rachiti, nu conteaza ce doreste  unul sau altul, conteaza cea mai buna solutie pentru locuitorii de acolo. Eu nu am de mult timp domiciliul acolo, dar bunicii mei si parintii mei sunt de acolo, eu acolo am copilarit", a spus Florin Bulgaru.
 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
259

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
318

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
715

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...