Tabuleac ii promite omologului sau iesean ca se va implica in reabilitarea drumului Iasi - Botosani

Tabuleac ii promite omologului sau iesean ca se va implica in reabilitarea drumului Iasi - Botosani
Seful Consiliului Judetean Botosani i-a spus omologului sau iesean ca va incerca sa modernizeze drumul Iasi - Botosani de la granita judetului pana la intrarea in municipiul Botosani.

Autoritatile iesene vor demara in curand licitatia pentru inceperea lucrarilor la reabilitarea drumului ce leaga judetul Iasi de judetul Botosani.

Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a precizat ca Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei (MDRL) a dat aviz favorabil pentru realizarea acestui drum, in urma cu doua zile fiind semnat contractul de finantare.

Valoarea totala a obiectivului se ridica la suma de 77,5 milioane lei, din care peste 57 milioane lei reprezinta valoare nerambursabila. Si autoritatile din judetul Botosani si-au aratat deschiderea pentru continuarea proiectului.

"Am discutat si cu presedintele Consiliului Judetean Botosani, domnul Tibuleac. El a spus ca va prelua proiectul si ca va incerca sa modernizeze drumul pana la intrarea in municipiul Botosani", a completat Constantin Simirad, seful CJ Iasi, pentru ziaristii ieseni.

Lucrarea se va intinde pe 37,63 kilometri si va trece prin localitatile Tiganasi, Vladeni, Sipote si Plugari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
16

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
86

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
30

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...