Tabuleac catre primarul din Romanesti: In localitatea unde este primar, sunt pline gardurile de afise cu domnul sef de partid al dumnealui!

Tabuleac catre primarul din Romanesti: In localitatea unde este primar, sunt pline gardurile de afise cu domnul sef de partid al dumnealui!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, respinge acuzatiile aduse in urma cu cateva zile de catre primarul comunei Romanesti, ca ar face campanie electorala, si nu audiente. Seful Consiliului Judetean sustine ca toate aceste acuzatii lansate de primarul din Romanesti au de fapt un alt substrat.

"Vad ca a aruncat cineva o piatra si altii o iau drept piatra pretioasa. Eu regret ca dansul a savarsit aceasta eroare, eu il respect foarte mult, dar se vede treaba ca dansului nu i-a trecut supararea generata de faptul ca, cu ceva vreme in urma, am fost nevoit sa o schimb din functie pe sora dumnealui, fosta directoare de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (n.r. Angela Curelaru). Domnul primar de la Romanesti mai are de raspuns la o problema, pentru ca in localitatea unde activeaza ca primar sunt pline gardurile de afise cu domnul sef de partid al dumnealui (n.r. Florin Turcanu) si nu numai in acea localitate. Fac un apel nu catre cei care nu pricep, ci catre cei care pricep si ii rog pe toti politicienii sa faca genul de campanie electorala pe care o fac eu. Sa mearga intre oameni si sa vada cu ce greutati se confruna, asta e munca noastra ca si reprezenanti ai cetatenilor si sa nu inversam din nou scara valorilor, si sa punem ceea ce trebuie facut jos si deasupra exact ceea ce nu trebuie facut", a spus Mihai Tabuleac.

Presedintele Consiliului Judetean sustine ca mergand in teren si nu astptand sa vina cetatenii sa ii bata la usa a reusit sa cunoasca mai bine probleme cu care acestia se confrunta, si sa gaseasca si solutii pentru a-i ajuta.

"Eu am decis ca in exercitarea mandatului meu sa nu ma rezum in a astepta in biroul din Piata Revolutiei cetatenii pentru audiente, ci sa ma si deplasez in localitati si de regula, in sediul primariilor, cu un anunt prealabil, sa discut cu cetatenii. Discutiile mele cu cetatenii se rezuma exlusiv la chestiuni care tin de regimul audientelor. Ce ar vrea cineva, sa ma zavorasc in birou si sa nu ma duc in judet sa vorbesc cu oamenii?", a spus Tabuleac.
 

Vezi aici declaratiile primarului din Romanesti!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat din Dorohoi își va petrece următorii cinci ani după gratii, care este motivul!

astăzi, 15:28
1

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Dorohoi, pe n...

O tânără din Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat cu spray lacrimogen în fața unui coleg la o intervenție! (foto, video)

astăzi, 15:00
139

Rebeca T., din județul Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat spray lacrimogen în fața colegului ei de patrulă care încerca să imobilizeze un bărbat recalcitrant.Totul...

În această seară începe hramul uneia dintre cele mai ”încercate” biserici din Botoșani! PROGRAMUL liturgic (Foto)

astăzi, 14:03
546

În municipiul Botoșani, credincioșii se adună în fiecare an în parohia din Parcul Tineretului. Hramul Bisericii ”Izvorul Tămăduirii” începe chiar în acea...