Sute de romani, teapa cu tigai si mopuri magice de la teleshopping

Sute de romani, teapa cu tigai si mopuri magice de la teleshopping
Un intreg mecanism a iesit la iveala miercuri dupa perchezitiile politistilor la o firma care vindea tigai, mopuri, electrocasnice sau farfurii cu un nume asemanator unui brand ce apare des la televizor in programele de teleshopping.

Astfel, sute de oameni au primit in loc de ce vedeau pe siteul firmei produse de calitate inferioara, iar cei care si-au cerut banii inapoi au primit in schimb amenintari, informeaza Digi 24.

Clientii comandau si plateau online, iar sumele de bani obtinute erau virate in diverse conturi bancare care nu apartineau societatii, banii fiind ulterior retrasi de reprezentantii societatii, potrivit declaratiilor comisarului-sef Claudiu Enache.

In ultimul an, peste 250 de reclamatii au fost depuse la Politie sau la Autoritatea de Protectie a Consumatorilor, insa numarul celor pagubiti este mult mai mare.

Afacerile online desfasurate de reprezentantii firmei ar fi adus un prejudiciu de peste un milion si jumatate de lei spun politistii. In dosar sunt cercetati adminstratorul firmei si doi angajati. La cateva ore dupa perchezitii, site-ul era inca functional, desi politistii au anuntat inchiderea lui.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
49

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
30

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
33

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...