Sute de posturi libere în învățământul botoșănean! Vezi când au loc ședințele publice!

Sute de posturi libere au rămas la nivelul unităților de învățământ din județul Botoșani, acestea urmând a fi repartizate în ședință publică în zilele de 27, 28 și 29 august.

Potrivit datelor furnizate de Dragoș Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, la această dată mai sunt vacante 529 de posturi, din care 286 sunt complete.

Catedrele sunt pe perioadă determinată, cele mai multe locuri vacante fiind la învățământ primar și preșcolar și la limbi străine.

Cadrele didactice care solicită posturi trebuie să depună dosarele în zilele de 21 și 22 august la sediul Inspectoratului Școlar Județean.

În ședința din data de 27 august va avea loc soluționarea cererilor de completare a normei didactice și de detașare în interesul învățământului pentru restrângere nesoluționată; soluționarea cererilor de continuitate pentru detașare la cerere; repartizarea cadrelor didactice titulare care au obținut cel puțin media 5 la concursul de titularizare, sesiunea 2014, prind detașare la cerere; repartizarea cadrelor didactice titulare, prin detașare la cerere, în ordinea descrescătoare a punctajelor.

În ședințele din 28 și 29 august va avea loc repartizarea candidaților care au obținut cel puțin media 5, rămași nerepeartizați după concursul din sesiunea 2014, precum și a candidaților care au obținut cel puțin media de repartizare 5 și care solicită angajare pe perioadă determinată în baza mediilor de repartizare de la concursul din sesiunea 2013 sau sesiunea 2012, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi polițiști din Botoșani au respins mita oferită de o șoferiță! (Video)

astăzi, 11:21

Joi, 10 octombrie 2024, în jurul orei 10:40, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați prin inte...

Inițiativă de suflet a unor eleve de la un colegiu renumit din Botoșani!

astăzi, 11:00

Patru liceene din clasa a X-a de la Colegiul Național „A.T. Laurian” din Botoșani au demarat o acțiune caritabilă, marcând astfel Ziua Mondială a Alimentației, sărbătorită l...

(P) 3 sfaturi de care să ții cont când alegi scaunul de birou

astăzi, 10:48

Scaunul de birou influențează sănătatea, mai ales când stai mai mult de opt ore pe el. Din acest motiv alegerea produsului potrivit este mai mult decât o chestiune de confort. Postura ...