Sute de pensionari petrec la Dorohoi alături de şeful judeţului - FOTO, VIDEO

Petrecere în toi la restaurantul Splendid din municipiul Dorohoi, unde 350 de pensionari participă la Revelionul organizat de Consiliul Judeţean.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, alături de soţia sa, deputatul Roxana Anuşca Ţurcanu, şi Ionică Nechifor, au ajuns la Dorohoi puţin înainte de ora 18.00, la petrecere fiind prezenţi şi lideri dorohoieni din cadrul partidului, printre care viceprimarul Dorohoiului, Constantin Bursuc, şi Sorin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.

Doamnele cochete şi domnii îmbrăcaţi la patru ace au arătat că ştiu să se distreze ca în tinereţe şi au fost în permanenţă pe ring, atmosfera fiind întreţinută de o formaţie locală şi de soliştii Orchestrei Rapsozii Botoşanilor, Dan Doboş şi Cornelia Ciobanu.

Fiecare pensionar s-a fotografiat cu viceprimarul Dorohoiului, după care acestora le-au fost înmânate fotografiile şi au primit şi câte o diplomă de excelenţă. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a trecut pe la fiecare masă şi a ciocnit un pahar cu cei prezenţi, asigurându-i de tot sprijinul său.

Săptămâna viitoare, timp de patru zile, 28, 29, 30 si 31 ianuarie, va avea loc în municipiul Botoşani Revelionul pensionarilor organizat de Consiliul Judeţean.

Cheltuielile sunt suportate de organizaţia judeţeană a PNL Botoşani.











































 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...