Sute de participanti la Cupa Romaniei la Taekwondo WTF, organizata la Botosani-FOTO

Sute de participanti la Cupa Romaniei la Taekwondo WTF, organizata la Botosani-FOTO
Sala Polivalenta Elisabeta Lipa din Botosani a gazduit in acest weekend Cupa Romaniei la Taekwondo WTF, o competite nationala la care au fost circa 800 de participanti, pe langa sportivi, participand si parintii acestora.

Modul de organizare al competitiei a fost apreciat si de reprezenatntii Federatiei Romane de Taekwondo WTF.

“Anul acesta, Botosaniul s-a situat la un nivel peste asteptari. Au fost doua mari competitii care s-au organizat la Botosani. In primavara a fost Campionatul National, iar acum Cupa Romaniei. Mă bucura pasiunea botosanenilor pentru acest sport, a spus Gheorghe Grigorescu", secretarul executiv al FR Taekwondo WTF.

Sportivii botosaneni au avut o evolutie peste asteptari, obtinand mai multe medalii, cele mai bune rezultate apartinand lui Daniel Nechifor si Cosminei Ichim.






Competitia nu a fost lipsita de incidente, patru sportivi ajungand la spital, dupa ce s-au accidentat in timpul meciurilor.

“Sportivii botosaneni s-au prezentat peste asteptari. Un atuu a fost ca suntem acasa. Au dorit sa-si arate adevarata valoare. Avem medalii de aur la junior cadeţi. Daniel Nechifor, Cosmina Ichim au obtinut aurul. Sunt multi sportivi botosaneni care au confirmat la această competitie. Participarea a fost într-un numar foarte mare. Au venit la Botosani aproximativ 600 de sportivi. Prestatia tuturor a fost foarte buna. Speram ca la urmatorul eveniment pe care il vom organiza sa avem o participare si mai mare", a spus Nicu Pasniciuc, organizator.



Evenimentul a fost transmis pe Internet de www.live.botosani.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
8

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
35

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
70

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...