Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum pe doctorul Marius Zăiceanu

Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum pe doctorul Marius Zăiceanu

Sute de oameni l-au condus astăzi pe ultimul drum pe cunoscutul dermatolog Marius Zăiceanu, care s-a  stins din viață, la vârsta de 64 de ani, la sfârșitul săptămânii trecute.

Membri ai familiei, colegi, prieteni și apropiați, au asistat la slujba de pomenire care a avut loc la Biserica Sfânta Parascheva de pe Pietonalul Unirii. O zi foarte rece și tristă pentru toată lumea.

Slujba a fost oficiată de 12 preoți la această impresionantă biserică din municipiul Botoșani, după care întreg cortegiul s-a deplasat spre locul de veci al medicului, ales cu grijă de familie.

Medicul Marius Zăiceanu, apreciat pentru profesionalismul său, era soțul Adrianei Zăiceanu, administatorul public al municipiului Botoșani.

Ne alăturăm celor care au spus familiei "Sincere Condoleanțe". 




 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
756

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
296

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...