Sute de locuri de muncă la cules căpşuni în Spania! Vezi cât este salariul

Sute de locuri de muncă la cules căpşuni în Spania! Vezi cât este salariul
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit din partea Firmei Surexport Compania Agraria SL cu sediul în P.I. Mantlagrana s/n 21730 Almonte , Huelva, Spania o oferta de locuri de munca in în vederea organizării unei selecţiei pentru domeniul agricol.

Selectia va avea loc in data de 13.01.2014 la Vaslui si in perioada 15-16 .01.2013 la Slatina.

Angajatorul spaniol oferă un număr de 750 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni.

Data estimată de angajare 15.02.2014.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica.

Salariul oferit este de 39,48 euro brut /zi conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar.

Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă.

Perioada de probă este de 15 zile timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul.

Dacă în perioada de probă decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere.

În situaţia în care decizia aparţine angajatorului costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.

Persoanele care au fost selectate si au lucrat la firma SUREXPORT in anul 2013 vor primi contract nominal si nu este necesar sa participe la o noua selectie.

Relatii suplimentare pentru persoanele in cautarea unui loc de munca care doresc sa aplice pe ceaste locuri se acorda de catre consilierul EURES - d-na Drobota Gabriela la sediul AJOFM Botosani sau TELEFON NR.0231536791 .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
124

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
246

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
61

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...