Sute de botoşăneni vor avea apă doar două ore pe zi!

Sute de botoşăneni vor avea apă doar două ore pe zi!
  S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță că în perioada 03-25 iunie 2014 va emite și distribuii aprox. 7000 de somații pentru utilizatorii individuali din municipiile Botoșani și Dorohoi care înregistrează debite restante.

  Concomitent, pentru recuperarea datoriilor de la abonații rau-platnici, operatorul de apă este nevoit sa aplice din nou măsura legală de debranșare și la condominiile care înregistrează cele mai mari debite.

Această acțiune a început în cursul zilei de 2 iunie 2014 și reprezintă perioada de somare în termen de plată conform somației colective afișate pe fiecare scară de bloc.

În prima etapă sunt vizate 16 scări de bloc din municipiul Botoșani și 16 din Dorohoi. Ca primă măsura, la scările de bloc aflate în atenție, alimentarea cu apă după expirarea termenului de plată din data de 8 iunie, respectiv în perioada 09-15 iunie 2014, se va efectua cu program fix de două ore pe zi între 8.00-10.00 dimineata.

Pentru evitarea neplăcerilor create de furnizarea intermitentă a apei, precum și debranșarea totală care va fi efectuată în data de 16 iunie 2014, invităm utilizatorii vizați să achite în cel mai scurt timp restanțele înregistrate.

Comunicat de presă Nova Apaserv

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
3

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
28

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
378

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...