Suspiciuni de crima in cazul mortii unei studente

Cazul Mihaelei Diaconescu, studenta de 23 de ani din Dorohoi care a murit la începutul lunii martie, după ce s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc din Capitală, nu a fost soluţionat.

Tatăl fetei, cel care a văzut biletul de adio, în care este scris "Nu mai puteţi face nimic pentru mine! Nu cred în Dumnezeu! La moartea mea să nu plângeţi, să râdeţi", are suspiciuni că tânăra a fost ucisă sau a fost forţată să se arunce.

El susţine că biletul a fost scris cu două pixuri, lucru pe care-l consideră anormal atât timp cât din prima parte a înscrisurilor nu se observă că primul pix ar fi "rămas fără pastă".

"Am cerut expertiza înscrisurilor, iar ieri (n.r. – marţi) le-am cerut procurorilor şi poliţiştilor date despre evoluţia anchetei", a declarat Dinu Diaconescu, tatăl Mihaelei.

La două luni de la incident rudele nu găsesc logica înscrisurilor lăsate de Mihaela Diaconescu şi nu ştiu cui îi este adresat mesajul, întrucât fata nu a cerut ajutorul familiei. Singurul motiv plauzibil pe care familia îl ia în considerare este cel legat de cursurile de yoga pe care le frecventa şi care îi schimbau în rău comportamentul izolând-o de lume.

"Cred că a fost ucisă sau forţată să se arunce. Nu este exclus să fi intrat în nişte cercuri ciudate din cauza cărora să fi avut probleme, care după gândirea ei nu puteau fi soluţionate decât în acest mod", a adăugat Dan Diaconescu.

(Citeste articolul complet in Monitorul de Botosani)

VEZI SI O TANARA DIN DOROHOI S-A SINUCIS IN BUCURESTI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
1

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...