Suspecţii spargerii de la ISJ, identificaţi de poliţie! Printre aceştia, şi o tânără!

Suspecţii spargerii de la ISJ, identificaţi de poliţie! Printre aceştia, şi o tânără!
    În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauze, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale - Poliția municipiului Botoșani au identificat patru persoane bănuite de comiterea, în perioada 10 – 30.05.2014, a 14 infracţiuni de furt calificat sau tentativă de furt.

 În sarcina celor patru persoane (între care trei bărbaţi în vârstă de 38 de ani, din satul Băiceni, comuna Curtești, judeţul Botoşani, de 25 ani, din satul Oneaga, comuna Cristești, judeţul Botoşani şi respectiv unul de 25 ani, din municipiul Botoșani, precum şi o tânără de 19 ani, din comuna Coșula, județul Botoșani), s-a reţinut faptul că, în perioada 10 – 30.05.2014 ar fi comis, pe raza municipiului Botoşani, mai multe infracţiuni de furt calificat sau tentativă de furt, între care unele din instituţii publice.

 Printre spargerile date este şi cea de săptămâna trecută, de la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean, de unde au furat două laptopuri. În aceeaşi noaptea, aceştia au încercat să spargă şi sediul Ocolului Silvic, aflat în apropierea Inspectoratului Şcolar, dar s-a declanşat alarma şi au fugit.

Prejudiciul creat în dauna părţilor vătămate depăşeşte 28.000 lei.

La data de 30.05.2014, poliţiştii au dispus față de cele patru persoane măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani.

Ieri, 31.05.a.c., pe numele celor patru a fost formulată propunere de arestare preventivă, propunerea fiind admisă pentru cei trei bărbaţi cercetaţi. Faţă de tânăra de 19 ani, cercetările continuă cu suspecta în stare de libertate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
129

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
496

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
195

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...