Suspecți de trafic de droguri, eliberați din arest!

Suspecți de trafic de droguri, eliberați din arest!
Cele opt persoane arestate preventiv în urma descinderilor procurorilor DIICOT de la sfârșitul lunii iunie vor fi cercetate în stare de libertate.

Magistraţii Curţii de Apel Suceava au decis, luni, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, cei opt suspecți având de respectat o serie de măsuri, având interdicția de a părăsi țara.

În data de 30 iunie, procurorii DIICOT au organizat o operaţiune pentru destructurarea a două grupări specializate în trafic de droguri. La percheziții anchetatorii au găsit 1700 de grame de substanţă vegetală şi 600 de grame de pulbere și totodată au confiscate 11.000 de lei rezultaţi din activităţi infracţionale şi au fost indisponibilizate patru autoturisme.  

Drogurile şi substanţele cu caracter psihoactiv erau comercializate cu sume cuprinse între 60 şi 100 lei/gram, pe raza municipiilor Botoşani şi Suceava, în regim stradal pe bază de comenzi telefonice.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
123

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
351

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
500

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...