Surse PNL: Antonescu vrea să-l sancţioneze pe Ludovic Orban şi s-o excludă pe Adriana Săftoiu

Surse PNL: Antonescu vrea să-l sancţioneze pe Ludovic Orban şi s-o excludă pe Adriana Săftoiu
Surse din interiorul PNL au declarat pentru Hotnews.ro ca preşedintele PNL, Crin Antonescu, intentioneză să ceară sancţionarea în sedinţa Biroului Politic a lui Ludovic Orban, pe fondul declaraţiilor făcute de acesta împotriva Alianţei PNL-PC. Aceleaşi surse susţin că Adriana Săftoiu riscă să fie exclusă din PNL.

Deputaţii Ludovic Orban şi Adriana Săftoiu au explicat public, după şedinţa Delegaţiei Permanente PNL, de ce sunt împotriva asocierii cu PC.

"Preşedintele PNL a fost deranjat de declaraţiile publice împotriva alianţei cu PC. Pe viitor, nu cred că se va mai încumeta vreun liberal să critice alianţa PNL-PC, chiar dacă există mai mult de patru parlamentari nemulţumiţi. Orice dizidenţă împotriva lui Antonescu este exclusă. Şi asta pentru că beneficiază de sprijinul necondiţionat al organizaţiilor din teritoriu şi, în plus, orice liberal care îl va critica public va fi executat la televiziunile lui Voiculescu", au declarat sursele din interiorul PNL.

Aceleaşi surse susţin că Antonescu ar intenţiona să propună în forul de conducere al PNL sancţionarea lui Ludovic Orban pe fondul declaraţiilor făcute.

Mai mult, Adriana Săftoiu ar risca să fie exclusă din PNL în urma atacurilor la adresa lui Antonescu. "Preşedintele nu va avea nicio rezervă în a o exclude pe Adriana Săftoiu din partid, oricum nu este prea iubită în interiorul PNL", au declarat sursele.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
109

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
356

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
64

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...