SURPRIZA: Rezultatul consursului de la Scoala Populara de Arta, contestat de Alina Calinescu!

SURPRIZA: Rezultatul consursului de la Scoala Populara de Arta, contestat de Alina Calinescu!

 CATALINA LUPASCU, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Si actorul Florin Aionitoaei s-a declarat nemultumit, el solicitand copii dupa mai multe documente! "Comisia de contestatie este cea care va rezolva contestatia si va da un raspuns conform legii", a spus Catalina Lupascu.

Pana pe data de 25 mai a fost perioada depunerii contestatiilor la concursul pentru functia de manager al Scolii Populare de Arta Botosani, fiind inregistrata o contestatie depusa de unul dintre candidati, respectiv Alina Calinescu, care a contestat nota de la interviu.

Pe langa aceasta contestatie a fost depusa si o solicitare din partea actorului Florin Aionitoaei, care doreste copii la unele documente de lucru ale comisiei si copia proiectului de management, cel mai probabil fiind vorba despre proiectul  candidatului castigator, Liviu Andronic.

"Domnul Florin Aionitoaei a depus o cerere prin care se solicita copii ale unor documente de lucru ale comisiei, precum si o copie dupa proiectul de management al unui candidat, iar doamna Alina Calinescu a depus o contestatie pentru proba de interviu", a declarat Catalina Lupascu, vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani.

Contestatia depusa de Alina Calinescu va fi rezolvata intre 27-28 mai, de care comisia de contestatie care este formata din doi consilieri judeteni, Dumitru Codreanu, presedintele comisiei, si Eugen Mereuta, si patru specialisti de la institutiile din judetele invecinate.

"Este destul de ciudat sa contesti un interviu, de regula interviul nu se contesta, un manager stie cu siguranta pasii care se fac in realizarea sau in punerea in fapt a unei proceduri de evaluare. Din punctul meu de vedere, este destul de dificil sa contesti un interviu, nu mai poti solicita o comisie pentru un nou interviu, poti  contesta o procedura, sau poata ca nu a fost bine apreciata valoarea raspunsurilor tale. Comisia de contestatie este cea care va rezolva contestatia si va da un raspuns conform legii, nu ma pot eu pronunta, avand in vedere ca cei care vor da raspunsul competent sunt membrii din comisia de evaluare", a adaugat Catalina Lupascu.

Reamintim ca Liviu Andronic s-a clasat pe prima pozitie, in urma celei de a doua etape a concursului pentru postul de manager la Scolii Populare de Arta Botosani, fiind notat cu 8,27, urmat, la o diferenta de mai putin de 25 de sutimi, de actorul Florin Aionitoaei (8,04). Pe ultimul loc s-a situat Alina Calinescu, angajata Scolii Populare de Arta obtinand nota 7,84, dupa ce, in prima etapa, la proba de proiecte, si-a devansat competitorii.


 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
18

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
23

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
51

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...