Surpriză la Centrul de Creaţie Botoşani!

Surpriză la Centrul de Creaţie Botoşani!
Condiţiile stabilite pentru candidaţii care au dorit să participe la concursul organizat de Consiliul Judeţean Botoşani, pentru ocuparea postului de director al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, au fost contestate de o angajată din cadrul instituţiei de cultură.

Este vorba despre Elena Pricopie, contestaţia acesteia urmând a fi analizată de către reprezentanţii Consiliului Judeţean.

"Doamna a depus o contestaţie privind condiţiile impuse pentru participarea la concurs, dar aceste condiţii sunt impuse prin lege. Noi vom analiza contestaţia şi vom da un răspuns", a declarat Gheorghe Sorescu, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

Singurul candidat înscris la concursul pentru postul de director al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani este Ion Ilie, care a mai ocupat această funcţie până în anul 2013, când a ieşit la pensie.   

În prezent, postul de director este ocupat cu titlul de interimat de Cornelia Ciobanu, acesta rămânând vacant după ce Aurel Melniciuc a promovat concursul pentru şefia Muzeului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
12

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
44

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
50

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...