Surpriză: Geanina Pintilii a cerut reîncadrarea pe funcția de director al Direcției Județene de Drumuri și Poduri!

Surpriză: Geanina Pintilii a cerut reîncadrarea pe funcția de director al Direcției Județene de Drumuri și Poduri!
Geanina Pintilii a cerut Consiliului Județean repunerea pe funcția de director al Direcției Județene de Drumuri și Poduri, drept pe care l-a câștigat în instanță. Actualul director de la Drumuri, Sorin Clim, va fi transferat pe funcția de șef serviciu investiții din cadrul Consiliului Județean.

Geanina Pintilii s-a înscris la concursul organizat de Consiliul Județean pentru funcția de șef serviciu investiții, dar nu s-a mai prezentat. În schimb, în cursul zilei de miercuri a solicitat, printr-o adresă, reîncadrarea pe funcția de la DJDP.

"Am primit de la doamna Pintilii o solicitare de repunere pe funcția de director de la DJDP și vom respecta decizia instanței", a spus Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean.

Geanina Pintilii trebuia să se întoarcă la conducerea Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, după ce a câştigat în instanţă procesul intentat Consiliului Judeţean, fiind demisă din funcţie pe vremea fostului preşedinte, Mihai Ţâbuleac.

Pe lângă aceasta, Geanina Pintilii a obținut în instanță plata tuturor drepturilor salariale de la momentul la care a fost concediată, noiembrie 2008, fiind vorba despre circa 200.000 de lei, precum și plata unor despăgubiri morale în cuantum de 20.000 de lei.

În ceea ce privește soarta actualului director de la Drumuri, Sorin Clim, acesta va fi transferat pe funcția de șef serviciu investiții din cadrul Consiliului Județean.

În următoare ședință de Consiliu Județean, va fi pusă în discuție solicitarea făcută de Geanina Pintilii.

În același timp, președintele Consiliului Județean a anunțat că va veni cu un proiect de hotărâre privind desființarea Direcției Județene de Drumuri și Poduri și trecerea instituției în subordinea Serviciului investiții din cadrul Consiliului Județean. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
308

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...