SURPRIZĂ! Fratele lui Florin Ţurcanu ajunge europarlamentar!

Fratele fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Mihai Ţurcanu, ajunge în Parlamentul European!

Acesta urmează să îi ia locul lui Eduard Hellvig, care a fost nominalizat de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii, botoşăneanul fiind următorul pe lista europarlamentarilor liberali.

Propunerea şefului statului de numire a lui Hellvig la şefia SRI urmează să fie dezbătută săptămâna viitoare în Parlament.

Mihai Ţurcanu a candidat anul trecut pentru un mandat în Parlamentul European, fiind primul supleant de pe lista PNL, pe poziţia a şaptea.
 
“E un lucru bun pentru judeţul Botoşani şi voi avea grijă să se audă de Botoşani şi la Bruxelles. Mi-am dorit foarte mult în luna mai să ajung europarlamentar, aveam speranţă în continuare, iar acum este o mare responsabilitate pentru mine", ne-a declarat Mihai Ţurcanu.

Acesta a fost şeful de cabinet al lui Hellvig şi speră că în Parlamentul European va activa ca şi predecesorul său, la Comisia pentru Agricultură.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transformer de Botoșani. Cum face Valeriu Iftime trecerea de la patron la șef de județ

astăzi, 13:34

Proaspăt intrat în politică, prosperul om de afaceri Valeriu Iftime crede că nu este în incompatibilitate și în conflict de interese dacă își continuă contractele pe car...

Preasfințitul Nichifor Botoșăneanul va oficia Sfânta Liturghie și va sfinți casa parohială la o parohie din Botoșani

astăzi, 13:21

În data de 19 octombrie 2024, în Parohia „Sfântul Nicolae” din comuna Bălușeni, județul Botoșani, va avea loc un eveniment deosebit pentru comunitate și anume sfinț...

Becali și-a făcut calculele: ”Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani!”

astăzi, 12:13

FCSB are două victorii şi două remize în ultimele patru etape ale campionatului, iar Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, a comentat despre rezultatele etapei. În etapa 11, C...