SURPRIZA! Concursul programat pentru postul de manager la Spitalul de Recuperare nu a mai avut loc!

Miercuri dimineata, incepand cu ora 10:00, la Spitalul de Recuperare "Sf. Gheorghe" din municipiul Botosani trebuia sa aiba loc concursul pentru postul de manager al spitalului, concurs la care s-a inscris un singur candidat, insa, spre surprinderea tuturor, acesta nu a mai avut loc.

Actualul manager interimar al unitatii, Gabriela Varzari, a fost singurul candidat inscris in acest concurs, iar astazi s-a prezentat la spital pentru a sustine prima proba, insa comisia nu a mai ajuns.

"La ora 10:00 trebuia sa inceapa concursul pentru ocuparea functiei de manager. Eu m-am prezentat si am asteptat comisia, care vad ca pana la aceasta ora nu s-a prezentat. Ceea ce am auzit eu este ca domnul doctor Apetroaie si-a dat demisia din Consiliul de Administratie si implicit din Comisia de Concurs, el fiind presedintele comisiei. Nu cunosc motivele. Eu am fost singura persoana inscrisa la concurs. El a fost public si se putea inscrie oricine", ne-a declarat Gabriela Varzari, manager al Spitalului de Recuperare "Sf. Gheorghe" Botoşani.

Pana pe data de 15 decembrie, Spitalul de Recuperare "Sf. Gheorghe" va fi condus de Gabriela Varzari, dupa care va fi numit un nou manager interimar.

"Probabil ca Primaria va numi alt manager interimar, pentru o perioada de trei sau sase luni. Eu sunt manager al acestui spital de 7 ani. Nu stiu motivul pentru care s-a ajuns aici, dar sunt dezamagita, dar asta este. Nu cred ca voi fi numita eu manager interimar. Probabil va fi alta persoana.", a spus Gabriela Varzari, actualul manager interimar.

Gabriela Varzari spune ca se va inscrie la fiecare concurs care va fi la acest spital pentru functia de manager, pentru a putea continua munca inceputa acolo.

"O sa ma inscriu de fiecare data la concurs, pentru ca am muncit la acest spital. Am realizat ceva in acest spital impreuna cu echipa si ar fi pacat sa se piarda", a incheiat Gabriela Varzari.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...