Surpări pe o alee din Botoşani, la doar câteva luni de la reabilitare! FOTO

Surpări pe o alee din Botoşani, la doar câteva luni de la reabilitare! FOTO
O alee din municipiul Botoşani, reabilitată şi modernizată cu doar câteva luni în urmă, a început deja să se strice, pe o porţiune de câţiva metri surpându-se. Este vorba de aleea care face coboară de pe strada Vârnav, către fostul ştrand, pe lângă Parcul Mihai Eminescu.

Problema a fost semnalată şi de unul dintre consilierii locali.

“În vara anului 2014 când ocupam postul de viceprimar al municipiului Botoşani, am atenţionat Direcţia Edilitare de faptul că pe aleea de acces care vine dinspre strada Vârnav spre fostul ştrand ar fi bine să punem un asfalt mai gros, tocmai pentru a preîntâmpina eventuale surpări ale părţii carosabile, ca urmare a traficului ceva mai greu produs de cei care vin iarna cu bâlciul acolo, cât şi de faptul că zona respectivă nu este amenajată deloc. Municipalitatea are în vedere o serie de investiţii şi vor intra maşini de tonaj greu. Inevitabilul s-a produs şi zilele trecute când am trecut prin parc am văzut că aleea respectivă deja s-a surpat pe o porţiune de 7-8 metri şi urmează să se mai surpe. Să aveţi grijă botoşăneni să nu vă rupeţi picioarele şi gâturile prin şanţurile care se nasc în Botoşani după 5-6 luni după ce s-a terminat o investiţie", a spus consilierul local Eugen Ţurcanu.

Situaţia este cunoscută şi de reprezentanţii municipalităţii, care au spus că se va interveni pentru reparaţii.

“Într-adevăr ni s-a semnalat această chestiune şi am luat legătură şi cu cei de la edilitare şi vor interveni pentru a se remedia problemele. Acolo lucrările au fost făcute de Conrec şi sunt în garanţie, a precizat Cornel Herghelegiu, directorul Direcţiei Dezvoltare din cadrul Primăriei Botoşani.






 

 

Spune-ne opinia ta