Suparati sunt, Doamne, suparati...

Suparati sunt, Doamne, suparati...
Supăraţi pe toată lumea, inclusiv pe maşini! Doi tineri din Botoşani, care se manifestau zgomotos pe stradă agresând verbal cetăţenii şi lovind cu picioarele în maşinile unei firme de pază, vor fi cercetaţi pentru distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri.

În ziua de 28.02.2010, în jurul orei 02.10, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi de către Ţ.Constantin din municipiul Botoşani cu privire la faptul că doi tineri necunoscuţi, în timp ce se deplasau pe stradă, au lovit cu picioarele două autoturisme aparţinând unei firme de pază, care erau parcate pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoşani.

Deplasându-se operativ la faţa locului şi procedând la verificarea perimetrului zonei, pe baza semnalmentelor celor doi tineri, descrise de către persoana reclamantă, poliţiştii au depistat şi identificat pe N. Andrei Sorin, de 17 ani, şi B. Lucian, de 19 ani, ambii din municipiul Botoşani.

"Verificările efectuate la faţa locului au stabilit faptul că cei doi au tulburat liniştea şi ordinea publică prin strigăte şi larmă, proferând injurii şi cuvinte jignitoare la adresa altor cetăţeni care se aflau în zonă, iar ulterior au avariat autoturismele aparţinând unei firme de pază şi protecţie", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
426

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
256

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
69

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...