Pe patul de spital, din cauza unui sofer beat!

Pe patul de spital, din cauza unui sofer beat!
O tânără de 18 ani a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident rutier provocat de un şofer beat, care a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un podeţ.

În ziua de 28 februarie 2010, în jurul orei 19.30, în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe DJ 282, în localitatea Vlăsineşti, I. Mihail-Andrei, de 23 de ani, din satul Sîrbi, comuna Vlăsineşti, a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului, oprindu-se într-un podeţ.

"În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere de 18 ani – R. Alexandra – din satul Sîrbi, comuna Vlăsineşti, pasageră pe scaunul din dreapta faţă a autoturismului, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul orăşenesc Săveni, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind ulterior transferată la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani", a precizat Daniela Darea, inspector pr. in cadrul IPJ Botoşani.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul oraşului Săveni, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de I. Mihail Andrei se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, în cauză urmând a se propune soluţie procedurală.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
14

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
35

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
137

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...