Suparat dupa ce sotia sa a primit un pahar de bautura in fata!

Scandalul din barul de la Dângeni, în care au fost implicaţi viceprimarul Cătălin Rotundu şi soţia sa, a izbucnit după ce un bărbat a aruncat asupra Oxanei Rotundu conţinutul unui pahar, spun politistii botosaneni.

Miercuri seara, în jurul orei 19.00, Oxana Rotundu, de 28 de ani, din satul Iacobeni, comuna Dîngeni, judeţul Botoşani, a solicitat intervenţia poliţiştilor la un bar din localitatea Dîngeni, unde a fost agresată de către o persoană cunoscută. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii din comună şi ulterior o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Săveni. Până la sosirea poliţiştilor, conflictul a fost aplanat de mai multe persoane prezente la bar.

"Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 18.45, Oxana Rotundu a intrat în barul respectiv, loc unde se aflau mai multe persoane, printre care şi B. Neculai, de 57 de ani, din satul şi comuna Dîngeni, aflat sub influenţa alcoolului. Pe fondul consumului de alcool, B. Neculai a varsat asupra părţii vătămate conţinutul unui pahar pe care îl avea în mână. În aceste împrejurări, partea vătămată a ieşit din bar fără a riposta, deplasându-se la domiciliu. Ulterior, aceasta a revenit la bar, fiind însoţită de soţul ei Cătălin Rotundu şi de alte patru persoane. În momemtul când au intrat în bar pentru a cere explicaţii lui B. Neculai cu privire la comportamentul neadecvat avut faţă de Oxana Rotundu, atât Cătălin Rotundu, cât şi soţia acestuia, au fost agresaţi de către B. Neculai, pentru aplanarea conflictului intervenind gestionarul barului şi celelalte persoane prezente. Ca urmare a plângerilor prealabile formulate în cauză de către Cătălin şi Oxana Rotundu, ofiţerii Serviciului de Ordine Publică din cadrul I.P.J. Botoşani efectuează cercetări faţă de B. Neculai sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", se arată în comunicatul remis redactiei de IPJ Botosani.

Cauza urmează a fi soluţionată procedural în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce au fost produse victimelor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecție despre independență și tărie de caracter cu micii cititori, la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani!

Friday, 25 October 2024

Coordonați de prof.Cristina Surdu, cei mici  au avut parte astăzi de o zi specială la bibliotecă. Au început un nou Club de lectură intitulat „Comoara lecturii". Pasionați ...

Social democrații botoșăneni la debut de campanie electorală pentru prezidențiale! (Foto, Video)

Friday, 25 October 2024

Alegerile prezidențiale vor avea loc în două tururi. Primul tur va fi pe 24 noiembrie, iar cel de-al doilea pe 8 decembrie, momente în care românii își vor putea alege noul ...

Elevii unui liceu din județ au învățat de la comisarii Gărzii de Mediu Botoșani cum să colecteze selectiv deșeurile! (foto)

Friday, 25 October 2024

Pentru că militează ca activitatea de colectare separată să fie un obicei zilnic, abandonarea deșeurilor să nu stea în caracter, iar exemplul lor să fie multiplicat, comisarii din cadrul ...